Förrätter

På något sätt känns det som att förrätten gör hela festmåltiden.
Bara en huvudrätt känns kanske inte alls lika lyxigt.

  • Toast Skagen – 139:-
  • Cocktail på räkor, krabba, pilgrimsmussla som serveras med avokadocreme och laxrom – 148:-
  • Pilgrimsmussla, blomkålspuré och brynt smör – 160:-
  • Sikrom på rågbröd med rödlök, creme fraiche och citron – 131:-
  • Alspånsrökt röding med dillcreme på grännaknäcke – 136:-
  • Stockmakarens gubbröra på kavring – 109:-
  • Rökt laxpannacotta med dillolja, toppad med pinjenötter och kavringströ – 124:-
  • Rostade betor med getost, ruccola och pinjenötter – 124:-
  • Sikaforsare – 135:-
  • Rökt ankbröst med chevrecreme, friterad palsternacka och balsamicoreduktion – 150:-
  • Sallad Caprese – 136:-
  • Burata – 157:-
  • SMÅLÄNDSKA TAPAS – 186:-
    – Gräslökspannacotta med Kalixlöjrom
    – Vildand på Grännaknäcke med sellerislaw
    – Rökt rådjurstek från Hokaskogarna på rågbröd med rårörda lingon och timjan
    – Alspånsrökt röding på spenatbädd med dillemuslion.
« Tillbaka