På något sätt känns det som att förrätten gör hela festmåltiden.
Bara en huvudrätt känns kanske inte alls lika lyxigt.
- Toast Skagen – 139:-
- Cocktail på räkor, krabba, pilgrimsmussla som serveras med avokadocreme och laxrom – 148:-
- Pilgrimsmussla, blomkålspuré och brynt smör – 160:-
- Sikrom på rågbröd med rödlök, creme fraiche och citron – 131:-
- Alspånsrökt röding med dillcreme på grännaknäcke – 136:-
- Stockmakarens gubbröra på kavring – 109:-
- Rökt laxpannacotta med dillolja, toppad med pinjenötter och kavringströ – 124:-
- Rostade betor med getost, ruccola och pinjenötter – 124:-
- Sikaforsare – 135:-
- Rökt ankbröst med chevrecreme, friterad palsternacka och balsamicoreduktion – 150:-
- Sallad Caprese – 136:-
- Burata – 157:-
- SMÅLÄNDSKA TAPAS – 186:-
– Gräslökspannacotta med Kalixlöjrom
– Vildand på Grännaknäcke med sellerislaw
– Rökt rådjurstek från Hokaskogarna på rågbröd med rårörda lingon och timjan
– Alspånsrökt röding på spenatbädd med dillemuslion.