Desserter

På 1400-talet reste sig fransmännen efter middagen för att inta det söta i ett angränsande rum, allt medan middagen dukades av. Därav ordet dessert, som kommer från franskans desservir, det vill säga att duka av.
Söta saker för alla er som älskar ett gott avslut.

  • Chokladmousse med myltade hallon, citronmeliss – 110:-
  • Citrontarte med rårörda bär – 101:-
  • Cremé brulé med färska bär – 101:-
  • Chokladfondant med slagen grädde samt jordgubbar – 115:-
  • Hallonpannacotta med rostade nötter och bär – 115:-
  • Cranachan – syltade bär, whiskyvispad grädde samt rostade nötter och havre med halloncoullis – 115:-
  • Äppelsmulpaj med vaniljcreme – 101:-
  • Chokladtryffel – 33:-
  • Polkagrisparfait – 120:-
  • Hallonparfait – 120:-
  • Mangosorbet – 120:-
  • Fläder-/limesorbet – 120:-
  • Vrigstads ostkaka, sylt och grädde – 99:-
« Tillbaka