Mer om catering

Vår mat
All vår mat kommer upplagd på fat eller i skålar, färdig att ställs fram. Varma rätter levereras i värmeboxar, vilka enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen. Maten  kan också levereras kall om ni föredar att värma den själv direkt på plats. Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialmat för de personer som har allergier, etc. Minimumgränsen för att beställa är 20 portioner av en och samma rätt.

Leverans av maten
Vi levererar maten direkt hem eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det direkt i vårt kök. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi efter överenskommelse med er nästkommande vardag. Leveransavgiften varierar beroende på geografiskt avstånd och tillgänglighet.

Porslin, glas, bord och stolar
Till matbeställning kan även tallrikar, bestick, glas, dukar, termosar och allt det som kan behövas till festen beställas. Porslinet lämnar ni tillbaka odiskat i sitt emballage.

Serveringspersonal
Behöver ni hjälp med servering, kockar, barpersonal, etc. har vi erfaren personal som hjälper er under festen. Vi tar hand om dukning, mat- och dryckesservering, transporter, sophantering, etc.

Fler tjänster
Vi har även möjlighet att ordna:
– blommor, ljus och annan bordsdekoration
– dekor, tyger, bardiskar, loungemöbler med mera
– musik och DJ
– is och bartillbehör
– tält

Förfrågan

Välkommen att ringa oss på 036-13 04 10
eller fyll i vårt kontaktformulär direkt här på www.stockmakaren.se.

« Tillbaka