Förrätter

På något sätt känns det som att förrätten gör hela festmåltiden.
Bara en huvudrätt känns kanske inte alls lika lyxigt.

  • Toast Skagen toppad med kalixlöjrom – 92:-
  • Sikrom på råraka med rödlök, creme fraiche, citron – 89:-
  • Sikaforsare på Stockmakarensvis på danskt rågbröd – 91:-
  • Halstrad ryggbiffscarpaccio med kapris, dijoncreme, krutonger – 92:-
  • Alspånsrökt fjällröding med dillemulsion och cristalbröd – 92:-
  • Rostade betor med getost, ruccola och pinjenötter – 84:-
  • Västerbottenosttimbal med rostad mandel och picklade grönsakerHummersoppa med ost krutonger – 88:-
  • Grön sparrissoppa med pepparrotscreme – 82:-
  • Hummersoppa med krutonger  – 92:-
  • Napolitanasallad med parmaskinkscrisp och parmesancreme – 78:-
  • Stockmakarens gubbröra på kavring – 74:-
  • Rökt laxpannacotta med dillolja, toppad med rostade pinjenötter och kavringströ – 84:-
  • Småländska Tapas (minst 20 pers) – 128:-:
    – Gräslökspannacotta med Kalixlöjrom
    – Vildand på Grännaknäcke med sellerislaw
    – Rökt rådjurstek från Hokaskogarna på rågbröd med rårörda lingon och timjan
    – Alspånsrökt röding på spenatbädd med dillemuslion.
« Tillbaka