Lunchmeny

Vecka 17

Måndag
Småländska isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor

Tisdag
”Coq au vin” – kyckling, rökt sidfläsk, champinjoner, lök och rödvin samt potatismos

Onsdag
Fetaostfyllda färsbiffar med tzatziki och örtrostad potatis samt semitorkade tomater

Torsdag
Klassisk köttsoppa med cheddar-toast samt pannkakor med tillbehör

eller

Pytt i panna med stekt ägg samt inlagda rödbetor

Fredag
Ost- och champinjongratinerad fläskfilé med rosépepparsås och potatisgratäng

Veckans fisk
Havets Wallenbergare med kall rom-sås samt dillkokt potatis

Veckans vegetariska
Grönsaksratatouille med hummus

Stockmakarens special
Fläskschnitzel med stekt potatis, vitlökssmör, bearnaisesås samt gröna ärter

Dagens lunch: 124:-

Stockmakarens special: 134:-