Vecka 17
Måndag
Småländska isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Tisdag
”Coq au vin” – kyckling, rökt sidfläsk, champinjoner, lök och rödvin samt potatismos
Onsdag
Fetaostfyllda färsbiffar med tzatziki och örtrostad potatis samt semitorkade tomater
Torsdag
Klassisk köttsoppa med cheddar-toast samt pannkakor med tillbehör
eller
Pytt i panna med stekt ägg samt inlagda rödbetor
Fredag
Ost- och champinjongratinerad fläskfilé med rosépepparsås och potatisgratäng
Veckans fisk
Havets Wallenbergare med kall rom-sås samt dillkokt potatis
Veckans vegetariska
Grönsaksratatouille med hummus
Stockmakarens special
Fläskschnitzel med stekt potatis, vitlökssmör, bearnaisesås samt gröna ärter
Dagens lunch: 124:-
Stockmakarens special: 134:-